hypertropin
 
Legutóbbi bejegyzések
Legutóbbi hozzászólások
  Archívum
  Kategóriák
  Naptár
  2022. január
  h k s c p s v
  « feb    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
  Óvodánk helye
  Szép Holnap Alapítvány
  Szép Holnap Alapítvány

  Bemutatkozás

   

  Kedves Érdeklődő!

  Minden szülő vidám, boldog, felhőtlen óvodás éveket szeretne biztosítani gyermekének, ehhez ajánljuk óvodánkat.

  Ön jó helyen jár, ha:

  • olyan óvodát keres, amit tömegközlekedési eszközzel, illetve autóval is jól meg lehet közelíteni. Óvodánk a város szélén, a Nagyerdő közelében, a Kassai út mögött, a Főnix lakópark szomszédságában található. Megközelíthető autóval a 4-es főúton, valamint a 5-ös, 3-as, 3A-s trolibusszal és a 24-es, 22-es autóbuszokkal.
  • barátságos óvodai környezetet ( tágas, esztétikus csoportszobákkal, kiszolgáló helyiségekkel rendelkezünk) és családias légkörű óvodát keres.
  • olyan óvodát keres, ahol törekednek a homogén ( életkor szerinti ) csoportok kialakítására, ahol gyermeke az egyéni bánásmód és a személyiség komplex fejlesztésének elve szerint részesül fejlesztésben.
  • szeretné kielégíteni gyermeke mozgásigényét, mert erre sokféle tevékenységet, mozgásformát kínálunk. Rendelkezünk egy mozgásfejlesztő eszközökkel jól felszerelt tornateremmel, ahol a mindennapos testnevelésen túl különböző sportokkal is ismerkedhetnek a gyerekek. Játszóudvarunk tágas, játékokkal, sporteszközökkel telepített és parkosított.
  • érték családja számára és partner kíván lenni a környezetvédő szemléletmód meg- alapozásában, az egészséges életmódra és a szabadidő hasznos eltöltésére nevelésben.
  • sajátos nevelési igényű ( autista vagy középsúlyos értelmi fogyatékos) gyermeket nevel, és olyan intézményt keres, ahol kislétszámú csoportban, részleges integrációban, gyógypedagógus irányításával a gyermeke állapotának megfelelő fejlesztésben részesülhet. Ehhez biztosított minden személyi és tárgyi feltétel.
  • már óvodába lépés előtt szeretné megismerni munkánkat, mert kétheti rendszerességgel, szervezett formában alkalmat adunk a betekintésre, illetve több olyan programunk van, amit nyitottá tettünk az érdeklődő családok számára.

  Ha felkeltettük érdeklődését, úgy várjuk személyesen, gyermekével együtt óvodánkban, vagy keressenek bennünket elérhetőségeinken. A találkozás reményében:

   

  Turek Ferencné

  Óvodavezető

  Óvoda

  Felhívás szülőknek!

  Válaszolj